Referenties

Onlangs heb ik Marcella Weijers mogen coachen tijdens een strategiegesprek; het geeft me zoveel energie zulke bevlogen ondernemers als Marcella te spreken! Ontzettend bijzonder en fijn om mee te denken en brainstormen over haar grootse dromen en plannen voor haar business. Kan niet wachten om te zien wat ze in de toekomst allemaal gaat bereiken.

Steffy Roos du Maine

Steffy Roos du Maine

Business Coach website

Marcella heeft voor Autorijschool Hillegom het hele facturatie systeem in Excel weer up to date gemaakt. Zodat voor ons het aanmaken van een leerling mapje en de facturen maken nog sneller is. Erg fijn dus. Marcella heeft dit dan ook erg snel voor ons geregeld en in goed overleg. Bedankt Marcella! Je bent een topper.

Stephan van Noort

Stephan van Noort

Eigenaar Autorijschool Hillegom website

Marcella heeft mij ontzettend geholpen door het schrijven van twee nieuwsbrieven uit handen te nemen. Vanwege tijdgebrek kwam ik er maar niet aan toe. Ik hoefde haar alleen maar aan te geven wat ik globaal in de nieuwsbrieven wilde hebben en zij maakte de teksten. Ik heb de nieuwsbrieven daarna 1x doorgelezen en de aanpassingen werden snel opgepakt. De communicatielijnen via mail of app waren elke keer erg kort en super snel. Uiteindelijk zijn de nieuwsbrieven zelfs een week eerder dan gepland al verzonden! Ik zal Marcella zeker vaker vragen om mij bij te staan!

Margriet | PiktureFrame & Sweet Boudoir Photography

Margriet | PiktureFrame & Sweet Boudoir Photography

Eigenaresse website