Tarieven

Ik heb een aantal opties die mogelijk zijn als het gaat om het afnemen van uren.

Je kan bij mij een uur werk onderbrengen, dit levert mij het meeste op (€45,-) maar ik ga liever een duurzame samenwerking met je aan. Ik ga je niet ontmoedigen hiervoor als je dit graag wilt maar ik wil je wel adviseren om eens na te denken over de onderstaande mogelijkheden.

Ik kan je een support/kennismakingspakket aanbieden voor 3 of 5 uren die binnen een half jaar gebruikt dienen te worden. Dit is een mooie mogelijkheid om kennis met mij te maken en om te kijken of de samenwerking bevalt:

3 uren = €129,-
5 uren = €199,-

Ook kan je mij inzetten voor 2 tot 8 uren per week (8 tot 40 uur per maand). Wanneer je dit bij mij afneemt spreken wij samen af op welke dag ik welke werkzaamheden voor jou verricht.

De tarieven die hierbij horen zijn afhankelijk van het totaal aantal uren dat ik per maand voor je mag werken. Wil je hier meer over weten neem dan contact met mij op.

De week voordat ik voor jouw aan de slag ga zal er nog een telefonisch gesprek volgen om de puntjes op de I te zetten en opgetreden eventuele wijzigingen toe te passen.

 

de tarieven die genoemd zijn op deze pagina zijn excl. 21% btw