Vrouw aan het roer netwerk

Vrouwen die aan het roer staan, in hun eigen bedrijf of bij een bedrijf.

Ik heb samen met Annemiek (AC Media en Events) de handen ineen geslagen en dit event op 11 januari gestart. Wat waren wij blij met de opkomst voor de eerste keer. 9 ambitieuze dames wisten hun weg te vinden naar Villa Flora waar zij werden ontvangen door beide dames. Het was een inspirerende ochtend, waarbij iedereen zichzelf heeft voorgesteld en over haar bedrijf of werk heeft verteld.

Hieronder lees je waar het vandaan komt.

Een netwerkmoment voor alleen vrouwen dat was iets dat ik graag wilde opzetten. Omdat het voor mij lastig is om ‘s avonds de deur uit te gaan vanwege jonge kinderen en een man die door de weeks weg is kwam ik tot dit idee. Daarnaast vond ik het een belangrijk onderdeel dat dit gewoon onder schooltijd kon. Een goed moment hiervoor kiezen blijft altijd lastig maar de woensdag en vrijdag lagen nogal voor de hand omdat moeders hier vaak vrij op hadden. Die vrijdag is vaak een dag dat er allerlei klussen gedaan worden waar je de rest van de week niet aan toe komt dus voor ons een logische dag.

Ook de naam is nogal lastig want veel namen waren uiteraard al bezet. Annemiek kwam met Vrouw aan het Roer. Hierin zullen we vele vrouwen zich in herkennen, de onderneemster, maar ook de ondernemende vrouw binnen een bedrijf waar zij niet aan het hoofd van de organisatie staat maar wel het voortouw neemt. En dan hebben we ook nog de dames die een eigen bedrijf hebben maar ook moeder zijn.

Daarnaast wilde ik het event graag in mijn eigen omgeving opzetten en als de wens er is in de toekomst dat we dit in de omliggende omgevingen kunnen gewoon kunnen opzetten.


Foto: Annemiek Cornelissen

Iedere maand probeer ik een stukje te schrijven over de bijeenkomst. Deze kan je bij de blogs terugvinden. Dit is de meest recente blog hierover Netwerkmoment Maart | Internationale vrouwendag

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn?

Iedere tweede vrijdagmorgen van de maand komen wij samen. De aanwezigheid gratis, je hoeft alleen je drankje af te rekenen. Iedere maand zullen twee vrouwen vertellen over hun onderneming en als je wat te vragen hebt dan zal iedereen met je meedenken hierover.

Je mag zomaar aanschuiven maar we zouden het leuk vinden, indien je voor de eerste keer komt, als je ons van te voren laat weten dat je ook komt. Je kan hiervoor een email sturen naar info@marcellaweijers.nl. Ook kan je je aanmelden via ons event op facebook “Vrouw aan het roer”.

De volgende bijeenkomst is 10 mei, ziet Annemiek je dan? Ik kan er helaas niet bij zijn.

Ook ben je welkom op een van de volgende momenten: 14 juni (onze halfjaar verjaardag) 12 juli, 9 augustus, 13 september, 11 november of 8 december 2019.