Waarom een VA inzetten

Wat levert een Virtual Assistant op?

Een Virtual Assistant (VA) levert jou een sparringspartner op die naast een hoop werk bij jou weghaalt ook nieuwe inzichten op. Doordat een VA met jou mee kijkt in je dagelijkse werkzaamheden ziet zij dingen die anders, sneller en misschien wel beter kunnen.

Door de werkzaamheden die zij voor jou verricht kan jij je richten jou passie. Hetgeen waarom je je onderneming heb opgericht. En hoe fijn is het dat jij daar al je pijlers op kan zetten als iemand anders jou overhead voor je verzorgt. Hiermee groeit jouw onderneming. Hieronder zie je hoe je onderneming groeit als je een VA inzet.

Voorbeeld

Als jouw uurtarief €100,- is en dat van je Virtual Assistant €45,- is het dus voordeliger om een Virtual Assistant werk voor jou te laten doen. Jij kan in dat uur meer geld verdienen.

Je maakt 4 uur per week gebruik van de diensten van je VA, dan heb je in die week €220,- meer verdient (€400-€180) dan wanneer je al dat werk zelf zou doen. Hierdoor helpt een VA met de groei van jouw bedrijf.

Naast dat het financieel dus een voordeel is om een VA in te huren krijg je er ook meer vrijheid mee. Want hoe lekker is het als je in het weekend tijd over houdt. Of in de avonduren eens een film kan kijken op de bank zonder dat er nog 13 e-mails afgehandeld moeten worden. En hou jij meer vrijheid over dan heb je meer energie om in de avonduren naar een feestje of borrel te gaan. Standaard 2 keer in de week naar de sportschool te kunnen of noem iets op wat je leuk vind om te doen.

En als laatste en misschien wel de belangrijkste van alles. Je kan je volledig richten op je passie, datgene doen wat jij leuk vindt omdat je weet dat je VA jou ontzorgt door alle andere werkzaamheden voor je doen en je daar zo goed als niet naar om hoeft te kijken.