Wie ben ik?

Wie wil ik ontzorgen?

Jou, die drukke ondernemer (zzper of MKB tot max 10 werknemers) die eigenlijk meer uren in een dag nodig heeft. Hierdoor kom jij ook aan ontspanning toe komt, want van vrije tijd krijg je energie en met die energie kan jij je passie uitvoeren. Een dag heeft maar 24 uur en omdat jij ook druk bent met overheadzaken heb jij minder tijd om dingen te doen naast je eigen bedrijf. Of je nu man of vrouw bent, 21 of 65 jaar voor mij maakt dit niet uit. Ik wil mensen ontzorgen die volledig achter hun bedrijf staan en zich meer dan 100% energie inzetten hiervoor. Door de positieve mindset van beide kanten ontstaat er een goede connectie en zorgen we er samen voor dat dit gaat werken. Uiteraard kan dit allemaal virtueel want er zijn prachtige programma’s om op de juiste manier contact te hebben. Heb jij liever dat ik ook bij jou op locatie aanwezig ben eens in de zoveel tijd dan kan dit uiteraard ook.

Waarom doe ik dit

Mijn werk is mijn passie. Ik vind het heerlijk om mensen te ontzorgen en te ondersteunen en het is fijn om te merken dat ik hiermee ervoor zorg dat dat mijn klanten met energie hun passie uitvoeren. Daarnaast groeit een organisatie omdat er meer omzet komt omdat de ‘dure’ mensen zich volledig op het uitvoerende werk kunnen richten. Een ondernemer die vol energie zit, zijn passie uitvoert en ook nog vrije tijd over houdt voor andere dingen straat dit uit naar zijn/haar werknemers. Dit heeft een positief effect op iedereen en het bedrijf waardoor dit overgedragen zal worden. Daarnaast verandert de maatschappij met alle mogelijkheden van het internet en ondersteunende programma’s. Door een duurzame relatie op te bouwen zorgen we er samen voor dat het bedrijf bij blijft en futureproof is.

Mijn ervaringen

Ik heb al de nodige ervaring in ondersteuning. Van administratief medewerkster, office assistent tot directie- en managementsecretaresse. Hier heb ik altijd te maken gehad met agenda’s, planning, vergaderingen, telefonie, e-mail en klanten. Maar ook met het regelen van beveiliging, kantine, schoonmaak. En als extraatje heb ik een aantal jaren achter elkaar de meest uiteenlopende personeelsfeesten mogen organiseren. Ik heb bijna 10 jaar gewerkt in Utrecht bij NetwerkGroep bestaande uit eFocus/Valtech, Medicore, Diago Cure4, Nines en Shopworks. Hier kwamen grote namen voorbij waardoor ik echt met plezier naar mijn werk ging want daar kwamen mooie projecten voor.
Door mijn verhuizing ben ik later bij RaNed trauma- en herstelbegeleiding terecht gekomen. Dit is een ander gebied van ontzorgen. De cliƫnten die hier komen hebben begeleiding/ondersteuning nodig bij het weer vertrouwd raken op de weg. Deze mensen hebben, meestal door een ongeval, een angst ontwikkeld voor het rijden in de auto of het meerijden met andere. Hierdoor stappen zij niet meer in de auto en deze mensen begeleiden wij weer terug binnen een aanzienbare tijd. Zo dankbaar dat dit werk is en ik ben trots op het feit dat ik hier deel van mag uitmaken.

Futureproof

Door persoonlijke ontwikkeling groei ik en met de toekomst mee. Hierin is er nog een hoop te leren. De twintigers van nu zijn de managers van later. Zij ontwikkelen zich met de technologie van nu en dat verwachten zij van hun rechterhand ook. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat ik mijzelf hierin blijf ontwikkelen en mee kan multinationals van de toekomst. En met de kennis die heb kan ik jou als ondernemer mee laten groeien naar de toekomst.

Wie ben ik dan?

Ik ben Marcella Weijers, getrouwd en moeder van twee zonen die op de basisschool zitten. Onlangs heb ik de stap gezet om voor mijzelf te beginnen naast mijn baan. Ik woon in het mooie dorp Hillegom tussen Haarlem en Leiden in, het strand op fietsafstand en een auto voor de deur :). Ik vind het heerlijk om te Netflixen, haken en op zn tijd lekker te eten met vriendinnen.
Mocht je meer willen weten dan hoor ik dat uiteraard graag van je via het contactformulier, per e-mail of door de telefoon op te pakken en een belletje naar mij te doen. In ieder geval hopelijk tot snel.
Ondersteuning vanuit huis of op locatie Bollenstreek